I restauranten, må du utstyre seg for mange typer ulykker som kan oppstå. De vanligste er mindre kutt og små brannskader. Fokuset bør være på å ha de produktene som det er anklagen om at lappen og brenne flekker. Det er viktig å velge riktig lapp slik at de er mat karakteren. Høyre patcher restaurant er blå flekker.

Utstyret må også være i stand til å dekke behovet for en større skade, for eksempel hvis noen får varmt vann over seg selv eller alvorlig kutte skade.

Operasjoner med personer som kommer og bor midlertidig i stiller krav til skiltene. Det må være enkelt og raskt å finne utgangen tegn hvis gjestene trenger å raskt evakuere og enkelhet å raskt finne dressinger eller defibrillator i en ulykke.

I resepsjonen eller kassen er det en fordel å plassere defibrillatoren og en nødsituasjon pose, slik at det er mulig å raskt bringe materialet til en person skadet som en gjest eller lignende. Derfor er det ikke nok bare å utstyre kjøkkenet eller andre risikoområder på arbeidsplassen, men tenk på hvordan du tar vare på en gjest som er i trøbbel også.

Merknader på å utstyre en restaurant:

Små kutt er vanlig, enkelhet å lappe
Små brannskader er vanlig, enkel måte å behandle disse
Øyeskylling må være sterke kjemikalier som vaskemidler
Kunnskap om luft topp
Velg materiale som er beskyttet mot forkorte eller ved rengjøring av restaurant
Emergency veske og defibrillatorer på billettkontoret, er det betryggende for kundene mens raskt på rett sted når det trengs.